Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Het Eiland Van Arianna" by Luisa Rosa Barolo & Guido Bouwens ~ Book PDF Kindle ePub Free

Het Eiland Van Arianna

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Het Eiland Van Arianna
  • Author : Luisa Rosa Barolo & Guido Bouwens
  • Release Date : January 28, 2019
  • Genre: Suspense,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 677 KB

Description

Arianna Corsi, jonge carrière single, kreeg de onverwachte uitnodiging van haar zus Sara, archeoloog, om naar het Griekse eiland Naxos te komen in de Cycladen archipel. Hun relatie is altijd heel moeilijk geweest en Arianna, nu alleen achtergebleven na de dood van hun moeder, besluit om een sabbatical bij de bank te nemen en van Milaan naar Griekenland te vertrekken. Maar bij haar aankomst in Naxos, in de week vóór het orthodoxe Pasen, wacht haar een schokkende realiteit: Sara lijkt op mysterieuze wijze in het niets te zijn verdwenen!
Zo begint haar ongelooflijk eiland avontuur op zoek naar haar zus, met de hulp van Stamos Crispo, een fascinerende en vasthoudende buurman, die afstamt van de oude Italiaanse adel die Naxos eeuwenlang regeerde. In het volgen van Sara's sporen, samen met Stamos en zijn bizarre vriend, Kostas, ontdekt Arianna de louche affaires van een gevaarlijke criminele organisatie.
Tijdens dit verbazingwekkende verhaal, vol wendingen en gedurfde ontsnappingen, blijft ze betoverd door de majestueuze schoonheid van de Griekse eilanden, de warme en gastvrije mensen, van de plaatsen waar de geschiedenis en mythologie gegrondvest zijn in oude tradities. De nabijheid en begeleiding van Stamos leiden haar tot de ontdekking van de onweerstaanbare magie van deze hoek van de Middellandse Zee, door middel van ervaringen van het eenvoudig dagelijkse leven, op een ironische en soms zelfs leuke manier. De affiniteiten en tegenstellingen, die de twee volkeren delen, worden confronterend besproken.
Onvermijdelijk staat Arianna voor de belangrijkste keuze van haar leven...
Vrij geïnspireerd op een echt gebeurd nieuwsfeit van 2006.


PDF Books "Het Eiland Van Arianna" Online ePub Kindle